E-boks konkurrence

20. juli 2021

Brørup Vandværk vil rigtigt gerne kommunikere med dig via E-Boks, når det er muligt. Det er der mange gode grunde til. Nogle af de vigtigste er:

• Dokumenter leveres hurtigt og sikkert, når det sker til E-Boks.
• Levering via E-Boks lever op til GDPR reglerne om sikker kommunikation.
• Det er langt billigere at udsende information, regnskaber mv. via E-Boks end via andre kanaler. I sidste ende kommer den besparelse dig som forbruger til gode.

Vi er så glade for E-Boks, at du nu kan vinde et fantastisk forkælelsesophold i Panorama Suite på Ribehøj (værdi 4.100 kroner), hvis du tilmelder E-Boks dig inden 1. oktober 2021. Vi trækker lod om hele 2 ophold.

Log ind under selvbetjening. Vælg Tilmeld til E-Boks og brug koden fra brevet, du får sammen med opkrævningen 1. august.

Du kan også tilmelde dig ved at logge på Min Side med koderne, du finder på budget, opkrævninger mv.

Vinderen offentliggøres her på siden i uge 40.

Er du allerede tilmeldt, deltager du selvfølgelig også automatisk.

 

Konkurrencevilkår: Alle forbrugere hos Brørup Vandværk, der inden 1. oktober 2021 har tilmeldt sig til at modtage kommunikation fra værket i E-Boks, deltager automatisk i lodtrækningen. Ansatte hos Brørup Vandværk og disses familie kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen trækkes i uge 40 og offentliggøres på hjemmesiden. Gavekortet til ophold på Ribehøj kan ikke ombyttes til kontanter.